Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Φταίει ο έρωτας... για την παραίτηση υπουργού

http://healthactionplan.nsw.gov.au/archive/images/john_della_bosca.jpgΆδοξο τέλος έλαβε η πολλά υποσχόμενη καριέρα Αυστραλού υπουργού… λόγω έρωτος! Πρόκειται για τον υπουργό Υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, John Della Bosca, ο οποίος αναγκάσθηκε σε παραίτηση επειδή σύναψε εξωσυζυγική ερωτική σχέση με 26χρονη φοιτήτρια.

Ο Della Bosca αποτελούσε ένα...


από τα ισχυρότερα στελέχη του Εργατικού Κόμματος και ήταν η σοβαρότερη απειλή για τον πολιτειακό πρωθυπουργό, ο οποίος δέχτηκε την παραίτησή του.
Η παράνομη σχέση του υπουργού ξεκίνησε τον Μάρτιο και, όπως έγινε γνωστό, διαλύθηκε στις αρχές Ιουλίου, όταν η νεαρά διαπίστωσε ότι ο εραστής της δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει την γυναίκα του για χάρη της.

Πάντως, η σύζυγος του υπουργού, Robertson, βουλευτής και η ίδια της ομοσπονδιακής έδρας, δεν έχει και την καλύτερη φήμη. Πέρυσι κινδύνεψε να χάσει τη θέση της λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς σε bar. Η ειρωνεία είναι ότι πριν δύο εβδομάδες σε ραδιοφωνική συνέντευξη η απατημένη σύζυγος, έπλεκε το εγκώμιο του συζύγου της, τη δύναμη του χαρακτήρα του, τις ικανότητές του να διακριθεί σε οτιδήποτε αναλάβει.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα, ο Della Bosca παρουσίαζε την ερωμένη του ως ανιψιά του, ενώ την πήγαινε στο γραφείο, αλλά και στη Βουλή, όπου ζούσε τις ιδιαίτερες στιγμές της σχέσης τους.

Ο ίδιος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους συναδέλφους του, τους φίλους του και την οικογένειά του, όχι όμως και από την σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με προσοχή να μη μας κάψετε!